Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Πολλές φορές συμβαίνει να ξεχνάμε τον κωδικό μας, ή ακόμη και το login μας, καθώς τα περισσότερα προγράμματα και υπηρεσίες απαιτούν επώνυμη χρήση και οι χρήστες αυτών των προγραμμάτων και υπηρεσιών καταλήγουν συχνά να συντηρούν έναν μακρύ κατάλογο από login names και κωδικούς, καθώς η τεχνολογία δεν είναι ακόμη σε θέση να ξεχωρίσει και να ταυτοποιήσει τους χρήστες με κάποιον βολικότερο τρόπο.

Ο «Πρεφαδόρος», ως διαδικτυακό πρόγραμμα, εντάσσεται, οπωσδήποτε, στην ομάδα των παιχνιδιών και γενικότερα στην ομάδα των προγραμμάτων που παρέχουν στους χρήστες κάποια υπηρεσία. Από τη φύση του, ο «Πρεφαδόρος», απαιτεί να γίνεται επώνυμη χρήση, εφόσον κάποιος θέλει να παίξει πρέφα, ή να ανταλλάξει μηνύματα με τους συμπαίκτες του. Κάποιες από τις σελίδες του «Πρεφαδόρου» δεν απαιτούν επώνυμη χρήση (οδηγίες, FAQ κλπ), αλλά αυτές οι σελίδες αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Για να εισέλθει κανείς επώνυμα στον «Πρεφαδόρο» πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό. Ο λογαριασμός περιλαμβάνει ελάχιστα στοιχεία και απαραιτήτως μόνο το login name που επιλέγει ο παίκτης και έναν κωδικό (password). Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα καταχώρησης κάποιου email, αλλά αυτό ο «Πρεφαδόρος» δεν το θεωρεί απαραίτητο. Αν, πάντως, συνδέσετε το λογαριασμό σας με κάποιο email, ο «Πρεφαδόρος» θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας σε περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο, επομένως έχω την άποψη ότι είναι καλό να καταχωρούν οι χρήστες κάποιο email κατά την εγγραφή.

Για να εισέλθει κανείς στον «Πρεφαδόρο» παρέχεται μια απλή φόρμα εισόδου στην οποία πρέπει ο παίκτης να συμπληρώσει το login name και τον κωδικό του:

Εάν ο παίκτης είναι νεοεισερχόμενος μπορεί να μεταβεί άμεσα στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο [Εγγραφή], ενώ αν έχει ξεχάσει τον κωδικό του, ή ακόμη και το login name, μπορεί να κάνει κλικ στο σωσίβιο, οπότε θα έχει τη δυνατότητα να στείλει email (support@prefadoros.net) στον «Πρεφαδόρο», ο οποίος θα του αποστείλει νέο κωδικό. Αφού εισέλθει ο παίκτης στον «Πρεφαδόρο», έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εκ νέου τον κωδικό του κάνοντας κλικ στο login του στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης του φυλλομετρητή του.

This entry was posted in Ενημέρωση, Προβλήματα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s