Ρύθμιση ταχύτητας κίνησης φύλλων

Κατά την εκτέλεση μιας αγοράς τα φύλλα που παίζουν οι παίκτες κινούνται προς το κέντρο της τσόχας. Κάθε μπάζα που κλείνει, επίσης, κινείται προς την πλευρά του παίκτη που κερδίζει την μπάζα. Αυτές οι κινήσεις επηρεάζονται από την ταχύτητα επεξεργασίας του εκάστοτε υπολογιστή του χρήστη και δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τον κεντρικό server του «Πρεφαδόρου». Η ομαλότητα της κίνησης επηρεάζεται και από την κάρτα γραφικών του εκάστοτε υπολογιστή, αλλά όπως και να έχει, κάποιοι χρήστες βρίσκουν την ταχύτητα κίνησης των φύλλων πολύ γρήγορη, άλλοι πάλι τη βρίσκουν αργή.

Στο νέο πρόγραμμα του «Πρεφαδόρου» επέλεξα, λοιπόν, να δώσω τη δυνατότητα στους παίκτες και στους θεατές να ρυθμίζουν οι ίδιοι την ταχύτητα κίνησης των φύλλων μέσω πλήκτρου στο control panel:

speed

Πράγματι, πατώντας το πλήκτρο που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο χρήστης μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα κίνησης των φύλλων και η ρύθμιση την οποία θα κάνει κρατιέται στον υπολογιστή του μέχρι να την αλλάξει και πάλι. Οι ταχύτητες που παρέχονται είναι Grave, Andante, Allegro, Vivace και Presto, με την Grave να είναι η πιο χαμηλή και το Presto η πιο γρήγορη. Η μέση ταχύτητα είναι το Allegro όπου η κίνηση εκτελείται σε διάστημα περίπου 400 milliseconds. Επαναλαμβάνω ότι η ταχύτητα κίνησης αφορά τον υπολογιστή τού κάθε χρήστη και δεν επηρεάζει την ταχύτητα κίνησης των φύλλων στους άλλους χρήστες οι οποίοι μπορούν να έχουν τις δικές τους ρυθμίσεις.

This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s