Νέος «Πρεφαδόρος»

new-iconΦίλοι πρεφαδόροι, από το καλοκαίρι του 2014 έχει ανέβει στον ιστό η νέα έκδοση του «Πρεφαδόρου» και ήδη από τον Οκτώβριο του 2014 η παλαιά έκδοση έχει καταργηθεί. Η νέα έκδοση βασίζεται στον Node.js, ένα εκπλητικό προγραμματιστικό εργαλείο του Ryan Dahl, το οποίο καθιστά εφικτή την επικοινωνία των  clients μεταξύ τους μέσω του server, με αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση των παικτών και των θαμώνων του «Πρεφαδόρου» για τα τεκταινόμενα τόσο στο καφενείο όσο και στο τραπέζι.

Όπως θα έχετε ίσως παρατηρήσει, η απόκριση του προγράμματος είναι πλέον άμεση και η εμπειρία του χρήστη πολύ καλύτερη από αυτήν της προηγούμενης έκδοσης του προγράμματος. Πέρα από αυτό, η όλη προσπάθεια απέβλεπε και στη μείωση των απαιτήσεων από τον server, στόχος που εν πολλοίς επετεύχθη. Υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν, όπως το replay παρτίδων και η πλήρης διαχείριση του αρχείου παρτίδων. Εργάζομαι στον ελεύθερο χρόνο μου για όλα αυτά και ελπίζω να τα ολοκληρώσω σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα έχω ξεκινήσει μια νέα έκδοση του «Πρεφαδόρου» στην οποία σκοπεύω να ενσωματώσω διάφορες απαιτήσεις σας, όπως η δημιουργία και η διαχείριση πολλών «καφενείων» και η δυνατότητα διεξαγωγής τουρνουά. Ως τότε σας εύχομαι καλή διασκέδαση και καλές σολαρίες!

This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s