Τουρνουά — Μαρκάρισμα παρτίδων

Σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου 2015, ξεκίνησε τουρνουά στο οποίο μετέχουν 108 πρεφαδόροι. Πρόκειται για μια ιδέα του TakisS (κατά κόσμον Παναγιώτης Σκαλτσάς) που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από το γιατρό του «Πρεφαδόρου» geodim (κατά κόσμον Γιώργος Δημητρακόπουλος) ο οποίος ανέλαβε όλη τη διοργάνωση του τουρνουά. Δημιουργήθηκαν όμιλοι των 6 παικτών οι οποίοι στην προκριματική φάση θα παίξουν όλοι εναντίον όλων και κατόπιν θα περάσουμε στη δεύτερη φάση όπου οι καλύτεροι θα παίξουν μεταξύ τους κοκ.

Το τουρνουά, δηλαδή, διοργανώθηκε λίγο πολύ εκτός «Πρεφαδόρου», απλώς ο «Πρεφαδόρος» χρησιμοποιείται ως χώρος διεξαγωγής και αρχειοθέτησης των παρτίδων. Προκειμένου, λοιπόν, να φαίνεται ποιες παρτίδες διεξάγονται στα πλαίσια του τουρνουά, τόσο του παρόντος όσο και ενδχομένων μελλοντικών τουρνουά, δημιουργήθηκε κουμπάκι στο control panel με το οποίο οι παίκτες μπορούν να μαρκάρουν το τραπέζι τους ως τραπέζι που φιλοξενεί παρτίδα του τουρνουά:

panel

Κάνοντας κλικ στο συγκεκριμένο κουμπάκι, το τραπέζι μαρκάρεται ως τραπέζι που φιλοξενεί παρτίδα του τουρνουά, ώστε οι θαμώνες του «Πρεφαδόρου» να μπορούν εύκολα να εντοπίσουν αυτές τις παρτίδες, τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και στο αρχείο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Πράγματι, αυτές οι παρτίδες εμφανίζονται στο καφενείο με σχετική σήμανση:

screenshot1Το ίδιο ισχύει και μέσα στο τραπέζι, όπου παίκτες και θεατές βλέπουν την εξής εικόνα:

trapezi

Παρόμοια σήμανση εμφανίζεται και στο αρχείο, όπως επίσης και στο replay. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί και να παιχτούν πολλά τουρνουά με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου των αδυνάτων παικτών, αλλά και την ανάδειξη των ικανοτήτων των έμπειρων πρεφαδόρων.

 

 

 

This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s