Γνωριμία

Ονομάζομαι Πάνος Παπαδόπουλος, έχω σπουδάσει μαθηματικά και εργάζομαι ως προγραμματιστής Η/Υ στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το 1986. Πέρα από ό,τι έχει σχέση με τα μαθηματικά και την επιστήμη της πληροφορικής, στα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνονται το σκάκι, η μουσική και το παιχνίδι της πρέφας.

Το παρόν ιστολόγιο συνοδεύει το site www.prefadoros.gr που ανέπτυξα τον Μάρτιο του 2011 και αποτελεί την πρώτη υλοποίηση του παιχνιδιού της πρέφας στο διαδίκτυο. Εδώ θα βρείτε άρθρα σχετικά με τη λειτουργία του site, αλλά και με το παιχνίδι της πρέφας γενικότερα. Μπορείτε να ξεκινήσετε διαβάζοντας τα άρθρα που περιλαμβάνονται στο κεφάλαιο “Εκπαίδευση”.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε έχει σχέση με το παρόν ιστολόγιο, το παιχνίδι της διαδικτυακής πρέφας, ή γενικότερα με το παιχνίδι της πρέφας, μπορείτε να μου στείλετε ένα email στη διεύθυνση panos@prefadoros.net και θα σας απαντήσω σύντομα.

Καλή διασκέδαση!

1 Response to Γνωριμία

 1. Αγαπητέ κύριε Πάνο, επιτρέψτε μου την οικειότητα γιατί η δουλειά σας με κάνει να αισθάνομαι έτσι.
  επικοινωνώ μαζί σας για να σας συγχαρώ για το υπέροχο πρόγραμμα που φτιάξατε, είναι άψογο τόσο από καλλιτεχνική πλευρά που με κάνει να ξαναζώ την ατμόσφαιρα του καφενείου πρέφας των φοιτητικών μου χρόνων όσο και από την τεχνική παιξίματος που αγγίζει την τελειότητα.
  Δείξατε τι μπορεί να κάνει ένας μερακλής άνθρωπος αν έχει και τις ανάλογες γνώσεις όπως εσείς και είμαι σίγουρος κάτω από αντίξοες συνθήκες.
  Αν και έχω εγκαταλείψει το πνευματικό αυτό άθλημα για πολλά χρόνια, τώρα που βγήκα στη σύνταξη το αναζήτησα και στάθηκα τυχερός που κι εσείς την ίδια περίοδο αναζητούσατε και μας προσφέρατε το πρόγραμμά σας !
  Ελπίζοντας ότι οι συμπαίκτες μου θα με συγχωρήσουν για τα λάθη μου (που θα πάει θα την θυμηθώ !) θέλω να σας ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση τις τελευταίες μέρες , ελπίζω να είναι απλά τεχνικό πρόβλημα και ότι σύντομα θα μας φιλοξενήσετε ξανά στο καφενείο σας !
  Με όλη μου την εκτίμηση και τις ευχαριστίες !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s